High Tech Automotive
Wij zijn ingericht op massaproductie en produceren volgens kwaliteitseisen.
Massaproductie
Bij ons is planning een belangrijke factor !
Automotive Parts
Wij produceren volgens het APQP/PPAP/SPC principe.

Automotive is een term die die betrekking heeft op de ontwikkeling, constructie, productie, marketing en verkoop van onderdelen van motorvoertuigen zoals: auto`s, motorfietsen, bromfietsen en aanhangwagens.

Als metaalproductiebedrijf zijn wij betrokken bij het productieproces. Dat wij produceren voor de automotive industrie betekend dat wij volgens strenge kwaliteitseisen produceren. De seriegroottes variƫren van 1 t/m 1.000.000 stuks per jaar. Ons bedrijf is ISO9001/2015 gecertificeerd.

Hiermee willen wij onze interne kwaliteit en het kwaliteitsniveau van onze producten verhogen en waarborgen. In het najaar van 2016 zijn wij gecertificeerd voor deze norm. Verder kunnen wij produceren volgens het APQP/PPAP/SPC principe.

Hightech productie kenmerkt Heudra Metaalbewerking, volgens de nieuwste ontwikkelingen in de automotive industrie. Planning is een belangrijke factor in de automobielindustrie. Het nakomen ervan is ons sterke punt.

Tot onze opdrachtgevers behoren industriƫle toeleveranciers van nationale en internationale bedrijven binnen de automotive industrie. De onderdelen die wij produceren zijn onder anderen bestemd voor BMW, Chrysler, GM en New Holland.