CNC Frezen
Laat uw producten frezen bij Heudra Metaalbewerking door moderne CNC freesmachines en vakkundig personeel.
CNC Draaien
Laat uw producten draaien bij Heudra Metaalbewerking door moderne CNC draaimachines en vakkundig personeel.
Automatendraaiwerk
Automatendraaiwerk, in alle types en series mogelijk bij Heudra Metaalbewerking B.V.
Bewerken gietproducten
Heudra heeft optimale kennis en ervaring met het bewerken van gietproducten, onder andere bewerken wij voor de automotive industrie.
Conventioneel Draaien-Frezen
Conventioneel draaien-frezen kan ook bij Heudra tot een lengte van 3 meter en wordt toegepast voor de kleine series.
Zagen
Voor het bewerken van het product wordt bij Heudra op een economische manier het materiaal ingekocht en gezaagd
Overige Bewerkingen
Brootsen, spiebaan steken, draadsnijden. Heudra is de toeleverancier voor alle mogelijke bewerkingen.

Bent u op zoek naar een specialist in CNC draaien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is CNC draaien – samen met CNC frezen – de hoofdmoot van onze werkzaamheden. We werken voor opdrachtgevers vanuit onder andere de machinebouw, landbouwindustrie, offshore en automotive-branche. Door onze snelle en nauwkeurige manier van draaien is de prijs-kwaliteitverhouding optimaal. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Naast CNC draaien leveren we ook conventioneel draaiwerk – dit kan ideaal zijn voor enkelstuks en kleine series.

Onze machines voor CNC draaien en toepassingen

CNC draaien is één van onze hoofdactiviteiten; zowel onderdelen met een hoge eisen aan de maatvoeringen als producten met minder hoge eisen. De meest gebruikte materialen zijn aluminium, staal, RVS, Alloy, kunststof en messing.

Wij hebben circa vijftien CNC draaibanken tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we grote volumes – zelfs massaproductie – snel en vakbekwaam draaien. Meerdere draaibanken zijn uitgevoerd met een stafmagazijn als aanvoersysteem. Ook zijn de meeste uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, loadmonitoren en automatische gereedschap-meetsystemen. Deze laatste 2 opties garanderen de kwaliteit en maatvastheid van de werkstukken. Complexe bewerkingen zijn voor ons een mooie uitdaging, waar we altijd een geschikte oplossing voor hebben. Ons goed opgeleide personeel draait er haar handen niet voor om.

Voor CNC draaien komt u naar Heudra Metaalbewerking

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten draaibewerkingen:

  • Automatendraaiwerk;
  • Enkelstuks en series;
  • Profieldraaien;
  • Kartelen / draadsnijden / etc.;
  • Zeer complexe gecombineerde draai-frees bewerkingen;

Hightech productie kenmerkt ons bedrijf. Veel onderdelen die wij bewerken, moeten voldoen aan een hoge kwaliteit en moeten perfect afgewerkt zijn. Bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0488 – 48 08 25. Wij staan voor u klaar. Bekijk ook een aantal projecten van ons