CNC Metaalbewerking

Voor CNC draaien en frezen komt u naar Heudra Metaalbewerking. Wij adviseren u zo goed mogelijk om tot een goed eindproduct te komen. Neem contact op.

Sterk in CNC metaalbewerking

Wilt u spiebanen laten frezen of het platen/strippen laten afvlakken? Wilt u gaten laten boren of bepaalde complexe werkstukken laten vervaardigen? Wij van Heudra Metaalbewerking staan voor u klaar; voor CNC metaalbewerking komt u naar ons. Bij ons zijn CNC draaien en frezen de hoofdwerkzaamheden. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers in o.a. de machinebouw, landbouwindustrie, offshore en automotive-branche. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze machines voor CNC metaalbewerking en de mogelijkheden

Wij hebben een uitgebreid machinepark voor CNC metaalbewerking. Met CNC draaien en frezen kunnen wij elke uitdaging aan. Van kleine series tot massaproductie. Bij ons heeft u een compleet pakket van A tot Z.

CNC draaien

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten draaibewerkingen:
  • Automatendraaiwerk;
  • Enkelstuks series;
  • Profieldraaien;
  • Kartelen / draadsnijden / etc.;
  • Zeer complexe gecombineerde draaibewerkingen.
Wij hebben circa vijftien CNC draaibanken tot onze beschikking. Meerdere draaibanken zijn uitgevoerd met een stafmagazijn als aanvoersysteem. Ook zijn de meesten uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, loadmonitoren en automatische gereedschap-meetsystemen. Deze laatste 2 opties garanderen de kwaliteit en maatvastheid van de werkstukken. Complexe bewerkingen zijn voor ons een mooie uitdaging, waar we altijd een geschikte oplossing voor hebben.

CNC frezen

Wij leveren diverse soorten freeswerk en frezen onder andere producten van staal, RVS, kunststoffen en aluminium. Wij hebben meer dan vijftien moderne CNC freesmachines en kunnen zowel kleine series als grote aantallen frezen. Wij focussen ons continu op vernieuwing en uitbreiding van ons machinepark. Zo is halverwege 2017 een nieuwe geavanceerde CNC freesmachine, de Grob G550 aangekocht met een capaciteit van X-Y-Z : 800 x 1020 x 1020 mm. Deze machine kan over 5 assen bewerken en is voorzien van een BMO Robot voor product en pallet handling. Bij complexe onderdelen is er aansturing via de CAD/CAM systemen. Het gereedschap magazijn van deze CNC freesmachine bevat 60 gereedschappen.

Kwaliteit staat voorop

Dat wij produceren voor de automotive en de windenergiebranche, betekent dat wij volgens strenge kwaliteitseisen produceren. Hightech productie kenmerkt ons bedrijf. Maar dit geldt niet alleen voor de automotive en de windenergie branche. Veel onderdelen die wij bewerken, moeten voldoen aan een hoge kwaliteit en perfect afgewerkt zijn. Bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Voor CNC metaalbewerking komt u naar Heudra

Wilt u uw product laten verspanen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons uw tekening of neem contact met ons op. Heeft u enkelstuks of kleine series? Dan bieden wij naast het CNC frezen ook andere oplossingen, zoals conventioneel draai- en freeswerk. Wij adviseren u zo goed mogelijkheid aan de hand van uw wensen.