HEUDRA METAALBEWERKING B.V.

Metaalbewerkingsbedrijf Heudra levert maatwerk in draai en/of freeswerk. Wij hebben een groot machinepark, waar kleinere series, grotere serie of massaproductie mee opgestart kunnen worden.

Heeft u onderdelen nodig voor in uw productieproces? Wij leveren veelal aan derden in de voedingsindustrie, transportindustrie en andere industriƫle bedrijven. Voor het maken van onderdelen voor transportvoertuigen hebben we al veel ervaring opgedaan. Door met de klant mee te denken in het productieproces, wordt Heudra Metaalbewerking als een serieuze toeleverancier veelal werk toegeschoven, waar andere leveranciers het even niet meer zien zitten. Onze productieprocessen zijn op een dusdanige manier ingericht dat we grote aantallen efficiƫnt kunnen produceren.

Onze kernactiviteit is het verspanen van zowel ferro als non ferro metalen en kunststoffen. Enkele grote onderdelen van onze kernactiviteit zijn:

 • Het produceren van onderdelen voor collega machinefabrieken
 • Het bewerken van gietstukken voor de automotive industrie
 • Het bewerken van onderdelen voor de brance in de windenergie
 • Het produceren van onderdelen voor de offshore en landbouwindustrie
 • Het produceren van maatwerk in de parfumindustrie

Wat kan Heudra Metaalbewerking voor u of uw bedrijf betekenen

Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf dat korte levertijden garandeert en een modern gerobotiseerd en geautomatiseerd machinepark ter beschikking heeft. Dit vraagt om veel vakkennis. Een professioneel team staat dan ook voor u klaar. Wij verwezenlijken uw wens door:

 • Grote volumes tegen een scherpe prijs in de markt te zetten;
 • Goed te luisteren naar uw eisen en mee te denken in oplossingen;
 • Beschikbare opties door te nemen en u goed te adviseren;
 • Keuze van het materiaal en bewerkingen te bepalen;
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
 • Een tijdige levering van het product dat aan uw wensen voldoet.

Kwaliteit staat voorop

Dat wij produceren voor de automotive en de windenergie branche, betekent dat wij volgens strenge kwaliteitseisen produceren. Hightech productie kenmerkt ons bedrijf. Maar dit geldt niet alleen voor de automotive en de windenergie branche. Veel onderdelen die wij bewerken, moeten voldoen aan een hoge kwaliteit en perfect afgewerkt zijn. Bij ons bent u gegarandeerd vankwaliteit.

Compleet pakket van A tot Z

Als metaalbewerkingsbedrijf bieden wij u een compleet pakket aan. De bewerkingen in metaal zijn zeer divers en bij ons kunt u terecht voor alle denkbare verspaningstechnieken, zoals CNC frezen en CNC draaien. Innovaties worden continue doorgevoerd. Ook kunnen wij in overleg de onderdelen die wij produceren, in ons bedrijf voormonteren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.