CNC Draaierij

Voor CNC draaien en frezen komt u naar Heudra Metaalbewerking. Wij adviseren u zo goed mogelijk om tot een goed eindproduct te komen. Neem contact op.
Op zoek naar een CNC draaierij? Dan bent u bij Heudra Metaaltechniek aan het juiste adres. Bij ons is CNC draaien – samen met CNC frezen – de hoofdmoot van ons werk. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers in o.a. de machinebouw, landbouwindustrie, offshore en automotive-branche. Door deze snelle en nauwkeurige manier van draaien is de prijs-kwaliteitverhouding optimaal. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Naast CNC doen we ook conventioneel draaiwerk – ideaal voor enkelstuks en kleine series.

Wat kunnen wij voor u betekenen

CNC draaien is één van onze hoofdactiviteiten; van precisie onderdelen tot complete assemblages. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten draaibewerkingen:
  • Automatendraaiwerk;
  • Enkelstuks series;
  • Profieldraaien;
  • Kartelen / draadsnijden / etc.;
  • Zeer complexe gecombineerde draai-frees bewerkingen.
De meest gebruikte materialen zijn aluminium, staal, RVS, kunststof en messing.

De machines van ons CNC draaierij

Wij hebben circa vijftien CNC draaibanken tot onze beschikking. Meerdere draaibanken zijn uitgevoerd met een stafmagazijn als aanvoersysteem. Ook zijn de meesten uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, loadmonitoren en automatische gereedschap-meetsystemen. Complexe bewerkingen zijn voor ons een mooie uitdaging, waar we altijd een geschikte oplossing voor hebben. Ons goed opgeleide personeel draait er haar handen niet voor om.

Kwaliteit voorop in onze draaierij

Wij produceren voor verschillende branches waar strenge kwaliteitseisen voor gelden. Daarom zijn wij gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015. Dit is een garantie voor u dat onze organisatie op een vooraf gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement doet.Voor CNC draaien komt u naar Heudra Metaalbewerking Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0488 – 48 08 25. Wij staan voor u klaar. Bekijk ook een aantal projecten van ons.