Draai en Freeswerk

Voor CNC draaien en frezen komt u naar Heudra Metaalbewerking. Wij adviseren u zo goed mogelijk om tot een goed eindproduct te komen. Neem contact op.

Draai en freeswerk van metaal

Op zoek naar een specialist voor CNC draai en freeswerk voor grote series? Heeft u enkelstuks of kleine series? Dan bieden wij naast het CNC frezen ook andere oplossingen, waarbij conventioneel draai en freeswerk een goede oplossing is! Of het nu gaat om spiebanen laten frezen of het vervaardigen van bepaalde complexe producten, Heudra staat voor u klaar. Bij ons zijn CNC draaien en frezen de hoofdwerkzaamheden. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers in o.a. de machinebouw, landbouwindustrie, offshore en automotive-branche.

Onze machinepark voor draai en freeswerk

Wij hebben een uitgebreid machinepark voor CNC draai en freeswerk, waardoor wij elke uitdaging aan kunnen.

CNC draaien

CNC draaien is één van onze hoofdactiviteiten; van precisie onderdelen tot complete assemblages. De meest gebruikte materialen zijn aluminium, staal, RVS, kunststof en messing. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten draaibewerkingen:
  • Automatendraaiwerk;
  • Enkelstuks series;
  • Profieldraaien;
  • Kartelen / draadsnijden / etc.;
  • Zeer complexe gecombineerde draai-frees bewerkingen.
Wij hebben circa vijftien CNC draaibanken tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we grote volumes – zelfs massaproductie – snel en vakbekwaam draaien. Meerdere draaibanken zijn uitgevoerd met een stafmagazijn als aanvoersysteem. Ook zijn de meesten uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, loadmonitoren en automatische gereedschap-meetsystemen.

CNC frezen

Wij hebben meer dan vijftien moderne CNC freesmachines en kunnen zowel kleine series als grote aantallen frezen. Wij focussen ons continu op vernieuwing en uitbreiding van ons machinepark. Zo is halverwege 2017 een nieuwe geavanceerde CNC freesmachine, de Grob G550 aangekocht met een capaciteit van X-Y-Z : 800 x 1020 x 1020 mm. Deze machine kan over 5 assen bewerken en is voorzien van een BMO Robot voor product en pallet handling. Bij complexe onderdelen is er aansturing via de CAD/CAM systemen. Het gereedschap magazijn van deze CNC freesmachine bevat 60 gereedschappen.

Kwaliteit

Wij produceren voor verschillende branches waar strenge kwaliteitseisen voor gelden. Daarom zijn wij gecertificeerd voor de norm ISO 9001:2015. Dit is een garantie voor u dat onze organisatie op een vooraf gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement doet.

Voor draai en freeswerk komt u naar Heudra Metaalbewerking

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0488 – 48 08 25. Wij staan voor u klaar. Bekijk ook een aantal projecten van ons.